This is one of my work here in Ambon. On my trips, on the coffee shops or in the dive sites, I take portraits of the amazing people that I encounter.

I so love portraits. Maybe I am an portraitist at heart.

In a world of instant and gimmicks, a person that just sits there, breathe in, and have the camera capture the inside of his eyes, I think, is not a coveted art for many. Me? I love it dearly.

The pictures get even more powerful when you have heard their stories. What’s their passion, their journeys, their dissapointments.

We don’t retouch these. Scratches and blemishes are there to tell a story. To put character. Marks of a life.

This project has been a dream coming true. I will continue to make these as long as I can hold a camera.

See the complete ongoing project (I will add new faces everyday) on edwardsuhadi.me – and find out about the story behind each faces.

Menikmati tulisan ini? Dengan berlangganan, kamu akan dapat notifikasi jika ada tulisan-tulisan baru.

One thought on “Ambon Portraits

  1. Hasil ambon portraits ini bener2 menunjukkan level skill photography kmu Edward. Objek yang bagi kebanyakan orang kelihatannya biasa banget ditangan kmu jadi luar biasa ๐Ÿ™‚ Well done!!…Urun saran dunk, gmn klo lebih banyak explore daerah2 Indonesia, bukan cuma yg udah terkenal aja, tapi juga kota2 kecil yang mungkin ga banyak orang aware dengan daerah itu. Karena aku yakin di tangan kmu dan tim kmu, sesuatu yang mungkin terlihat biasa bisa menjadi luar biasa ๐Ÿ˜€ Currently being a fans of your work ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *